beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
uzun yıllar markette çalıştım esnasflık zordur hemde çok çok zor ama burada yatırımlık bir fırsat göremedim
aylık 10k satış yapıyor ve aylık 2k min gideri var.
zaten marketler %20 &30 civarı ancak kazanır kar marjı bu civardadır.
yani adam kiraya çalışıyor gözüküyor.

bu yatırım yapılmaz ne yazık ki .
geceniz güzel kazancınız bol olsun
Sadece sigara satış adeti geçen ay için günlük ortalama 45 karton. Bu arada dükkan kirası faturalar, yeme gideri falan cıkınca temiz 10 elde kalıyor.

Hafizyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence ortaklik teklif edin. fazla bir kaybınız olmaz . hemde gelir kapısı açılmış olur
Ortaklık denedi. Yapamadılar. Çünkü çok fazla canlı para dönüyor ve iki ortak takibini yapamıyorlardı.

tecnomedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok sağlam iş anlattıklarınıza göre fakat 7/24 gününüz orada geçecek. Oradan bir yere kıpırdayamayacaksınız bunuda göz önüne alın
Ben devir alırsam 7/24 açık tutmayı hatta işin içine online sipariş bile sokmayı planlıyorum. Bugün burdan birini alıp bu dükkana götürsem ve 1 hafta takibini yapsak enterasan fikirlere kapılır

bybb35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticaret öyle bir şey ki herşey çok güzel olabilir ve anında kötüde olabilir.Devir dükkan alınmaz derler ama benim tanıdıgım kişiler devir dükkan alıp çok iyi yere geldiler zamanında.Devir dükkan demek adam tüm sermayesini o dükkan için harcamış tam meyvesini toplamaya başlıcakken maddi yetersizlikten dolayı devretmeye çalışıyor demek .Araştırılması gereken bir durum ilk yapman gereken mal sahibi ile görüşmen bu çok önemlidir devir dükkan alırken .Gerek sözlü gerek yazılı izinler ve anlaşmalar yapılmalı bir avukat dahilinde görüşülmelidir.Elindeki sermayenin hepsini gömüceksen hiç girme.Kıyıda köşede herzaman bi nakitin olması gerekir ticarette.Elaman parası +ssk +bagkur +stopaj + elektrik + su temizlik giderleri vs hesaplaman lazım 2.000 Tl ile biticeğini sanmıyorum.Gider Hesaplarına kalıcağın ev kirasını yakıt giderini evinin elektirik suyunu ve diğer giderlerinide koymalısın. Totalde atıyorum 7k maliyet çıktı sen ona herzaman +3 daha koy. Gün geliyor sağlık gideri allah göstermesin başka zorunlu beknemleyen giderlerle karsılaşabiliyorsun.Ticaret basit değildir elindekinin son kurusuna kadar kullanıcaksan sakın girme derim.Piyasa çok bozuk iyice araştırmanı fizibiliteni yap
Fiks hocam... Yani 20 yıldır tanıyorum. Etrafta alternatif 1 yer var ama oda kişiliğinden dolayı çok fazla tercih edilmiyor. Cadde üzerindeki tek kiruyemişçi.