myrize adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fiyatınız piyasa fiyatlarının çok üstünde geçen hafta https://www.kurumama.com/sanicat 6 paket aldım 17.5 dan. Destek olmak için ürün yelpazemize ekleyip değerlendirmek isterim.
Merhaba, öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Aldığınız ürünün ne gibi avantajları var ?

İsterseniz kendi ürünümüz üzerinden soruları soralım, sizde aldığınız markalarla kıyaslayıp cevap verin..

1- 20 saniye gibi kısa bir sürede topaklanma yapıyor mu?
2- Çöp kutusuna, Wc ye rahatlıkla atabiliyor musunuz?
3- Kabınızın içerisinde topaklanan kum 3 gün boyunca ilgilendmediğiniz halde koku salgılamadan, kuru ve diri bir şekilde dağılmadan duruyor mu?
4- Kabınızı temizlemek istediğiniz zaman dipte sert tabakalar oluşuyor mu? Çıkartmakta zorlanıyor musunuz?
5- Şehir dışına çıkmak istediniz, evinizde kumunuzu hazırladınız ve evden çıktınız, geldiğiniz de kumu aynı şekilde yeri bulabilme ihtimaliniz nedir? Kumun dağılma oranını soruyorum..
6- Satın aldığınız ürünlerin içerisinde ne olduğunu, hangi bileşenler ve solüsyonlar kullanıldığını biliyor musunuz?
7- Kullandığınız ürünün kedi sağlığına zararlı olmadığına eminsiniz peki sizin sağlığınızı etkileyecek faktörler barındırıyor mu bunu biliyor musunuz?
8- Satın almış olduğunuz ürünün hammaddesi nedir , bunu biliyor musunuz?

Bunun gibi soruları uzatıp gidebiliriz..

Siz "ben tüketiciyim bu sorularla ilgilenmem işimi görsün yeter" mantığı ile hareket ediyor ve işin maddi boyutunu düşünüyor olabilirsiniz, saygı duyarız.. Fakat TÜrkiyede bunu Organik anlamda ilk yapan firma olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Sözde avrupa devi organik kedi kumlarına bile tabiri caizse kök söktürdüğümüz bir ürünün fiyatıda piyasada bulunan ürünlerden bir tık farklı olmak zorunda..

Neden mi ? Çünkü satışını yaptığımız ürünün içeriği de paketlemesi de sunumu da tamamen organik.

Bu benim ne işime yarayacak diye düşünebilirsiniz, altı üstü paketlemek için bir mini çuval diyebilirsiniz, şöyle söyleyelim.. O ufak poşet veya çuval diye adlandırdığınız ambalaj içerisine pamuk doldurulunca minik şirin bir yastık haline gelmektedir. Bu boyutlarda ki bir yastığın Türkiyede satış fiyatına bakabilirsiniz..

Türkiye de 7 günde toplam da 10.000 adet paket dağıttık ve şuan da satışlarımız da hızla devam etmektedir.

Fiyat politikamızın bu şekilde olmasının başlıca sebepleri de yukarıda saydığımız nedenlerdir

Yakın zaman da daha ekonomik paketlerimiz de satışa sunulacaktır, buradan bilgilendirmesini yapacağım.

Keyifli günler dilerim

www.chancemaya.com
0850 840 57 13 ( WhatsApp Destek )