Hp kotu yorum yazanlar lac yil hp laptop kullandiniz ?. Bende suan hp pavilion 15-n206st modeli var 2014 yilinda aldigim pc 2 yilda bir termal macun degisimi ve ic temizligini kendim yaparim allaha sukur hp kotuleyenleri dinlemeyip iyiki almisim ben aldigimda bu pc ozelliklerinde asus acer vb vardi. Bu zamana kadar gta5 de dahil bir cok oyun oynadim hala daha oynarim ne cok bir isinma gordum ne de parcalarinda bozulma 3 ay once ssd update yaptim pc sanki saha kalkti bu zamana kadar gordugum en kolay bios ve sikintisiz format atilan pc hplerdir ibm dahil bir cok pc tamir ettim hic biri nu kadar kolay degildi. Hp laptoplarin tek sikintisi bazi modellerde tamir yapmak icin klavye ust kasa alt kasa gibi tum parcalari sokulmesi gerekiyor onun disinda kusursuz bir laptop tuslarinda asinma veya yumusama hassasiyet laybi dahi yok metal kasa oldugu icin isi dagiliyor ve gayet iyi isisi bilmiyorum neden bu kadar on yargi ile yaklasiyorlar.
Bu arad normal kullanimda isinma namina hic bir sey yok gta5 de 2 saat oyun oynadim normal degerlerde isi ayrica duzenli pil kalibrasyonu yapildiginda pilin omru neredeyse hic eksilmiyor 4 yillik laptop pili hala 2 saat gidiyor sadece 30dk kayip var ilk gunden farkli olarak