Taraftar dediğin iyi günde kötü günde takımının yanında olur. Skor yüzünden takımından uzaklaşacaksan uzaklaş zaten.

NOT: GS'liyim.
Gözlerinin bozuk olduğunu var sayarak cevap veriyorum...
Ali koç geldiğinden itibaren yazmışım

Ayrıca kusura bakma üstadım benim keyfimi kaçırıyorsa yemişim takımını

Fenerbahçe kümeye düşse haktır ali koç olduğu sürece.
Taraftar dediğin iyi günde kötü günde takımının yanında olur. Skor yüzünden takımından uzaklaşacaksan uzaklaş zaten.

NOT: GS'liyim.
En kötü gün bugünse
Bugün de FENERBAHÇE!
Rakip takım iki defa geldi ikisinde de gol oldu. Slimani denen kazma golleri atsaydı maç 5-1 bitmişti. Attığımızdan daha çok pozisyon harcadık. Bu sezon bitti ama gelecek sezon takım toparlanınca takımı desteklemeyin. Sizi basketbol bölümüne alalım orayı takip edin.
Üstadım bu sezon tüm maçları takip ediyormusunuz acaba ? Asıl adam Volkan Demireli neden men ettiler biliyormusunuz ? Kimin üzerine yürüdü kim için yürüdü Volkan Demireli uzaklaştırdılar biliyormusun ? Boş iş Fenerbahçe Toparlanana kadar sezon biter Ali koç başlanlığı olduğu sürece fenerbahçe hiç bir yere varamaz farkındamısınız bilmiyorum basketbol bile bu sene çok kötü gidiyor
Aziz yıldırım aynen şöyle demişti :
Sayın Ali Koç Futbol ve Basketbol sporları hariç bütün branşları al senin olsun sen ne futbolu nede basketbolu yönetemezsin...... Ve Gerçek Ortada..