Merhabalar,
Cumartesi günü (15.12.18) saat 15.30 civarında Türkkızılayı caddesinden devam ederken önümdeki aracın ani fren yapması sonucunda duramadım, kendimi sol şeride attım fakat aracın ağırlığı ve yüksekliği sebebi ile ve hız + yerlerin ıslak olması sonucunda araç kaymaya başladı. Toparlayamadım ve önce orta refüj oradan da kaldırıma çarparak 3.hava filo bakım komutanlığının demir bariyerlerine uçtum. yaklaşık 100 metre sürüklendim araç bariyerlerde durmasa 3 metre civarı yükseklikten komutanlığın içerisinde düşecekti, askıda bir biçimde araç durdu. Sorumun ana kısımına gelirsem, yaklaşık 2 sayfa liste parça çıkarıldı direksiyon kutusuna kadar. Araç pert'e ayrılma durumu var pert durumunda aracın raiç bedeli mi ödeniyor sigorta bedeli mi ? bu konuda bilgisi olan birileri yazabilirse sevinirim aracı sanayiye indirdik. Aracım 2011 Ssangyong Kyron LX 200XDI MD 4x4 5/AT ilk sahibiyim aracın. Araçta iki kişiydik ikimiz de hala şoku atlatamamış durumdayız bu konuda da destek olabilecek arkadaşlar var ise yardımcı olabilir ise sevinirim.
(ek olarak iki kemer de bağlı olmasına rağmen airbag patlatmadı araç patlatması gerekiyordu.)
Saygılarımla.