Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap için çok teşekkür ediyorum.
Link kısaltma sistemine ilgim var fakat eğer bir gün bunu yapacak olursam yabancı sitelerde sık dolaştığım için adfly veya shortest gibi siteleri kullanmayı düşünürdüm.

Tr.link sitesini daha önce kullandım, ödeme yapıyor ama bu sitelerin yarın diğer gün nasıl bir tavır alacağı asla bilinmiyor. İlk kullandığım zaman çok iyi paralar almıştım ama sistemi bot ile zarara uğratan bir kesimden dolayı gelirler 1/3 düşmüştü. Sonrasında bırakmıştım.
Kurallara uymayı seven biriyim. mesela bu sitede spam ile ilgili bir kural yok. her yerde link pompala belki iyide para kazan ama ne kadar kazanırsam kardır diye bir bakış açım yok. O sitenin de uzun vadeli olmasını isterim.
Şimdi mesela ben gerçekten o konuda bir linke ihtiyaç varsa ve konu ile alakalı bir cevap atmışsam elimde belki yeri gelecek 10.000 üstü link olacak ve bu linkler ile uzun vadede sürekli para gelecektir. Yani ben tek seferlik kazanç olarak bakmıyorum.

Birkaç kez sitede aşırı dalgalanma yaşadım ve böyle belirsizlikler insanı şüpheye düşürüyor. Mesela atıyorum Bir zmanlar günde 100 tl kazanırken bu 25 tl düşüyorsa bu hiç iyi bişey değildir.

Gerçekten iyi miktarlar kazanmışsınız.
Bu arada yabancı sitelerde türkçe hit hiçbirşey kazandırmıyor diyebilirim çok kez test ettim. Tr link o açıdan baya iyi. Tabi Türkiye için tr link kullanılabilir.

Belki bu konuda uyun bir zamanınızda skype üzerinden konusabiliriz.

tşkler saygılar
Yoğun bir şekilde bot trafik atıldığı için çift reklama geçiş yapmak zorunda kaldık. 100 TL kazandığınız zamanlarda sanırım tek reklam methodu vardı. Tek reklamlı sayfada 5 saniye bekledikten sonra kazanç elde edebiliyordunuz, reklam geçilmese bile. Ocak ayının ortalarında kalıcı olarak tek reklam methoduna geçeceğiz, en kötü genel kategorisi için bu mümkün. Sizi hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz, bot trafik için önlemleri aldıktan sonra tekrar eskisi gibi olacaktır sitemiz.