laptoplar hicbizaman oyun icin ideal olmamistir. bu yuzden is sektorundeyseniz ve yaptiginiz ise gore hayat yogunlugunuza ve sehir disi seyahaylerinize gore tercihler degisir. yani soyle dusunun surekli evden kimildatmicak bir laptop neye yararki ona laptop demenin anlami nedir bu yuzden cizimci icin programci icin gamer icin tercihler her zaman degisir.

arkadaslar zaten herseyi soylemis laptop alcagin paraya daha saglam bid desktop alabilirsin. pc sagligi acisindan desktop daha iyidir. laptop chip arizasi isinma ve macun bakimlari v.s hep zordur. parca arizalarinda tespit zordur. nette onlarca parca arayan anakart arayan insanlar dolu diyebilirim. ay su döktüm klavye sivi temas anakarta su gecti v.s sorunlarini solemiyorum bile desktopda bu olmuyor tak cikar devam et karar senin hocam neye yakinsa hayatin ve becerilerin ona gore bisey secersen memnun olursun

bu arada ben laptop kullaniyorum gerekcem sirf seyahatlerden dolayi isimi oralara tasimam gerekiyor yoksa guzel bi gamer toplamak isterdim