cihatkokcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
laptop..
masaüstü aldim kafami duvarlara vurasim geliyor
Takas yapalım abi

ByFataLTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İhtiyacınızla alakalı tamamen. Oyun oynayacağım yanımda taşımaya gerek yok evde dursun diyorsanız masaüstü idealdir.
Yok ben gezmeyi seven adamım giderken de yanımda bilgisayarım olmalı diyorsanız elbette laptop.

Üniversiteye gideceğim seneye. Bu yüzden ben de Monster Laptop alacağım. Yılbaşında indirim olur mu acaba diye bekliyorum.

Laptopa vereceğiniz 5.000TL ile aynı fiyata çok daha iyi bir masaüstü dizebilirsiniz. Yine de taşınabilirlik bütün fikirleri etkiliyor
Yok hocam 5000TL ile bilgisayar düzülmüyor kasa oluyor ama ekran detaylar yok Bu arada bende bilgisayar mühendisiliğ düşünüyorum o yüzdende leptop diyorum

NobraN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laptop taşınabilirliği yüzünden her zaman tercihim olmuştur. Eğer fps gerektiren oyunlar oynuyorsanız masaüstü daha iyi olur. Hem laptop'a göre daha ucuz hemde soğutma konusunda daha az problem yaratır.
CS:GO Pubg gibi oyunları oynuyorum fakat masaüstü için 8-9K para istiyorlar. Bana çok fazla geliyor

EuDownload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sorman bile hata, rahatlık ve kullanılabilirlik açısından masaüstünden vazgeçme derim.
Bütçem olursa en fazla 5.000-6.000 TL o yüzden masaüstü olmuyor hocam