Üzgünüm ama adamlar
biz hiç bir şey yapmayacağız, sadece bu sitede minimum seviyede güvenlik ve hizmet kalitesi vardır demek için benden en az 3000+KDV isteyecek. İşlem hacmim 500k bile olsa vermem. Savunma mekanizmalarınızı geliştirmeden önce bi bakın adamlar ne yapıyor diye.
Alıntı
Elektronik Ticarette Güven Damgası Hakkında Tebliğin dördüncü maddesinde Güven damgası, Bu Tebliğde öngörülen asgari güvenlik ve hizmet kalitesi standartlarına uyan hizmet sağlayıcı ve aracı hizmet sağlayıcıya verilen elektronik işaret olarak tanımlanmıştır.
Güven damgasının işlevi açık bir şekilde asgari güvenlik ve hizmet kalitesi standardının varlığına işarettir.
- Güven damgasının bulunması, Güven Damgası Sağlayıcının ilgili web sayfasına kefil ya da garantör olduğu anlamına gelmez.
- Güven damgası, sayfada bulunan mal ya da hizmetlerin kalitesine de garanti olarak yorumlanamaz.
- Güven damgası, web sayfasında ticareti yapılan mal ya da hizmetin ifasına yahut vaat edilen niteliklerine ilişkin finansal bir güvence olarak da anlaşılamaz.
Güven damgası kullanılan hiçbir ülkede de Güven Damgası Sağlayıcının
ilgili web sayfalarına bir garantörlük verildiği şeklinde yorumlanmamaktadır.