Video Montaj
Video Render
Unity vs islemlerde sorun yasamaz herhalde oyunlari saymiyorum zaten marka onlara garanti veriyor
Reklamlara çok inanan biri değilim. Bayisine gidip açmadı desem bana
Bu efsanevi bilgisayar ı alsaydınız sorun olmazdı demesinler sonra

fakat bende sizin gibi düşünüyorum umarım öylede olur.
ABRA A7 17 inç var bende de. çok memnunum. 3 yıl oldu şuan tek sıkıntısı şarjı %8'ken bir anda kapanması .
17 inç olan biraz daha (1000tl) daha kadar pahalı olduğundan kodlar için ekran yeterli olur oyundada harici monitör kullanırım diye düşünüyorum.

Benim aldığım model buydu. İ7 işlemci. Ekranı büyük diye bunu almıştım. Kardeşimede 2.elini alacağım haftaya arkadaştan.
Hem sizde var hem kardeşinize alıyorsanız ürün hakkında bende daha olumlu düşünmeye başladım

Teşekkürler.
i7 8. nesil işlemci, 16 GB ram ve 1050Ti ekran kartına sahip olan bir monsteri 6200TL bandında bir fiyata satın alabiliyorsunuz, içerisinde 240 GB SSD ile birlikte. Ben kullanmıyorum (öğrenciyiz alamadık

) ancak kullanan çok yakın bir akrabam var. Bazı kronik sorunları olabiliyor-muş internette okuduğum makalelere göre, onda da monster değişim sağlıyor-muş (akrabam herhangi bir problem yaşamadı). Ayrıca Ankara'da yaşıyorsun Monster servisine kendi Monster'ını götürürsen bakım için 5 kuruş para almadan termal macununa kadar yeniliyorlar. Derler ya
param olsa da ben alsam diye bizimkisi de o hesap
Yorum için teşekkürler. Bende önce bir bayisine gidip konuşmayı fiyat, uygulamalar ve garanti gibi birkaç soru sormayı düşünüyorum.