Hava bugün çok güzeldi. Büyük ihtimalle fotoğrafta görünen bayan montunu çıkarmış otururken. Bişeyler arıyorsanız çok takılmayın böyle şeylere psikolojinizi bozmayın
Psikolojimin bozulması gerekn çok fazla olay var zatende sağlamım maşallah daha, kafayı sıyırmadım, sadec değer algısını arıyorum.. Hani ne kadar değer göstermiş yada göstermemiş.. Çok fazla takılmam böyle şeylere, ama verdiğim karar doğru muydu yanlışmıydı önemli olan bu benim için, eğer dediğin gibi hava bugün o kadar güzeldi ise o foto da bugüne ait, tahminen karsısındaki kız kardeşi yada annesi ama işte burada benim bunu kruacağımı bile bile bu fotoyu paylaşması çok değişik bir olay..
Çakal abi bu kızlar olaya bak, 3 gün önce benim uzun bir mesajım sonra 6 yıllık ilişki bitti, sonra ben daha hiç bir şeyi temzilemeden inta falan temizledii, ( benim için durmasında sakınca bile yok hala suanda wp profilim bile beraber ) ( ,ilişkiyide ben bitirdim oalya bak ) sonrasında bu bir sinirle beni insta dan wp den engelledi.. Bugün engeli kaldırıp profil resmini değiştiryor bu ara çok fazla kimse ile konuşmayacağımı bildiği için direk göreceğimi biliyor, bir fotograf ama fotograta özellikle yerleştirme yapılmış iki bardak. Burada kursun dursun diye.. İİşte bunu yapmış olması üzüyor gidip birileriyle hayatını yaşasa hiç sıkıntı değil çünkü ben bitirdim ama insanın direk önüne atması hele birde olmaayan bir şeyi ne bilim ya sanırım ben farklı düşünüyorum :S