Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
okey, sen bana burada artistlen diye yorum atmadım konuna, ayrıca buradaki olay sadece yandex değil. seni gidişatın hakkında uyarmak için yorum attım ekmeğinle oynamak istemiyorum diye. ikileyen sensin üçüncüde konuyu açacak olan benim.
yazılımında zaten hali hazırda a playerdan b playerdan alınmış hazır kodlar var olacaklar az çok belli.
Pusuxtan alınan sadece js kodu var, o da checker için kullanan toplasan iki müşteri vardır. Gördüğüm kadarıyla senin yazımın da pusuxtan pek farklı değil. Onun haricinde benzerlik her yerde olur. Kaynaklar aynı, sen bir kaynağı ekledin diye ben eklememezlik yapmıycam ki yandex dahil birçok kaynağı ilk oynatan da bendim. Senin ilk olarak eklediğin hatırladığım sadece cloud mail ru var. Konuyu uzatmak istemiyorum kimsenin sana artistlendiği yok. Son zamanlarda çok müşterin geldi ağzımdan laf almaya çalıştı Tamer şöyle yaptı böyle yaptı dedi sana yardımcı olmak için haklıdır, envai çeşit insanla uğraşmak kolay değil gibi yorumlar yaptım kimsenin ağzına laf vermedim ama psikolojin gerçekten bozulmuş. Bir tatil yap istersen. Konuyu uzatmayacağım sana iyi satışlar. Bir daha konuma uğramazsan iyi edersin. Benimle uğraşacağına satış yaptığın insanlara destek ver.