ben boş yere gelip böyle laflar söylemiyorum bir sebebi var ki geldim bu yorumu yaptım. fizik muhabbeti yapmıyoruz burada. uzun lafın kısası benim kodlarımı incelemeyi ve uygulamaya geçirmeyi bırakmanız lazım.
bot engel dediğin şu sahte play butonu ise biri ben sahte play butonu istiyorum dediğinde eklenebilecek tek şey var onu ekledim, bana kalsa bir şeye yaradığı yok ama müşteri istediği için ekledim. ben sidik yarıştırmıyorum benim kodlarımdan uzak dur.
xyz kaynaklarını güncellemediğim için sana işini yaptırıp konunun derinliğini bilmeden yorumuna like atan serhata da buradan selamlar.
kimsenin zenin kodlarını inceleyip hayata geçirdiği yok, birileri gelmiş gaza getirmiş seni belli. yandex konusunda da diğer konularda da eksik bilgiye harekete geçiyorsun laflarına dikkat et bu iki oldu üçüncüsünde buraya yazma bir daha, şikayet konusu aç her şey olacağına varsın. Sana gelip laflarımı taşıyanlara da söyle doğru düzgün taşısınlar yandexin senin sisteminden tamamen ayrı çalıştığını, id passız bir biçimde link verdiğini söyledinler. Id

asslı sistemde de kör adam bile web konsolundan network bölümüne gelip do resource komutlarını vs görür yandexte. Diğer kaynaklar konusunda da dediğim gibi belli müşterilere eklediğim kaynaklarımı birleştirdim hepsi bu. Konuyu kapat, uzatma. Bir dahakine ne yaşına ne de tecrübe saygılı davranıcam çünkü. Neyi kaç liraya kime satacağıma da sen dahil kimse karışamaz.