Pes etmek ne demek ya.
Sen bunca yıl uğraş, didin, sıfırdan öğren, para kazan, sonra bir anda pes et.
Mevlana diyor ki, ayağına batan dikenler artmaya başladıysa sevin, gül bahçesine yaklaştın demektir.
Eğer başkaları için çalışmaktan sıkıldıysan kendin için çalış. Ne bileyim makale gir, makale yaz günlük harçlığını çıkar, bir yandan da kendi projeni geliştir.
Ama vazgeçme dostum.
Sagopa Kajmerin de dediği gibi: "
düşmek hiç ayip degil,
kalkmasini bil"
Ama çok fazla düşünde sakatlanıyor hocam insan, kalksan bile koşacak hal kalmıyor. Yürüyerekte ayakta kalmak zor bu devirde arkamızdan gelen çığ giderek büyüyor ve hızlanıyor.
şehrinde internet üzerinden satabileceğin sektörleride araştır. yani e-ticaretide araştırmalısın.
evet herşey parayla ama. küçükten başlayıp büyüğe ilerleyebilirsin. şehrine özel üretilen ürünler varsa bunları internet üzerinden pazarlamayı düşünebilirsin.
Daha önce ajansta çalıştım ve birçok esnafla temasa geçtim. İnanın çok gerideler bu konularda, samsunspor ürünleri satmayı denedim zamanında ondada sonuç alamadım.
Ne yapsamda, çabalasamda işlerim rast gitmiyor ve artık bu sektörden para kazanamıyorum. Elimde avucumda kalan şeyleri satıp bir süre idare ettim ve artık oda tükendi.
Bu konuda tek değilsin bu şekilde birçok kişi var başta ben varım zorla itekliyorum.
Nereye kadar itebilecez bakalım çok merak ediyorum.