Az önce sosyal medyada gezinirken bir habere rastladım. "Şehit Haberi"....
İnsanlar artık öyle alışmışlar ki can alıp can vermeye, şehit haberi günümüzde rutin bir haber olarak karşılanıyor. Anlayamıyorum bu insanları... Ben daha bir lise öğrencisiyim, hatta oy kullanmaya dahi hakkım yok diyeyim sizlere. Ama gel gelelim ki ben de düşünebiliyorum az da olsa. Vatan namustur, Vatan şerefir!

Geçenlerde yine mahallemize bir şehit haberi geldi. Yazık kadıncağız küçücük çocuğuyla bir başına kaldı. Ya biz ne yaptık ? Sadece başınız sağolsun demekle yetindik. Bu yazımı belki siyasi olarak algılayacak arkadaşlar da olabilir bilemiyorum ama ben sizden tek bir ricada bulunuyorum. Bu post kalsın ve bu postun altına sadece şehitlerimizi anacak notlar yazalım. R10'da öyle konular gördüm ki insanlar her şeyini paylaşabiliyor. Madem burası bizim içimizi dökebileceğimiz açık bir alan, ben de şehitlerimize seslenmek istiyorum.


Şu videoyu izleyince tüylerim diken diken oldu ve ben bu videoyu izleyip gözleri dolmayan insandan şüphe ederim... Allah tüm şehit ailelerine ve yakınlarına sabır versin.