Her zamanki eğlence olacak. Yılbaşına özel mangal ve benzeri yemek türleri afiyetle yenilecek. Daha sonra alkol ile birlikte mezeler ve çerezler donatılacak. Saatler yavaş yavaş ilerlerken kendi aramızda malum şahıslar yüzünden eskisi gibi yılbaşı eğlencelerini neredeyse hiç ver(e)meyen TV kanallarını söve söve zampingleyeceğiz. Tabi o arada birazda siyasete girerek tadımız tuzumuz kaçacak. En iyisi internetten güzel bir film yada Youtube'dan kafamıza göre müzik açalım diyeceğiz. Şans eseri misafirler gelirse muhabbetimizi demlemeye devam edeceğiz. Saatler 10 civarını göstermeye başladığında meyvelerimizi afiyetle yiyeceğiz. O sırada telefon trafikleri yavaş yavaş başlayacak. Sevdiklerimiz, sevildiklerimizin yeni yılını yavaştan kutlayacağız. Saat gece yarısı 12'yi gösterdiğinde babam dışarda sıkılan silah seslerini ve havai fişeklerin sesini duyunca bir ara dışarı çıkacak. Daha fazla dayanamayıp kendince yaptığı silah müzesinden silahlarının yanına gidip bende sıkayım diyecek. Bizde ısrarla sıkmamasını söyleyerek ikna edeceğiz. Gece saat 1'e yaklaştığında babam daha fazla dayanamayıp uyuklayacak (belki geceyi bile göremez

) Herkes sırayla devrildikten sonra bende odama geçip izleyeceğim başka yabancı dizi veya filmleri seçip sabaha kadar izlemeye devam edeceğim
Gerçekten insanları telefonla yeni yılını kutluyor musunuz? Bilmediğimden soruyorum ilk defanduydum baya şaşırdım