Trends adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstteki kodu vermeniz sizin için daha büyük bir iş yüküne dönüşebilirdi. Kontrol paneli kullanıyorsanız, hangi kontrol panelini kullanıyorsunuz ? Ayrıca taşıma detayını iletirsiniz, daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz.

Örn. Taşınan klasör /home/kaynak-kullanici/public_html Taşındığı yer /home/taşınan-kullanici/public_html

İyi çalışmalar
İlk mesajda verdiğim kod ile vestacp kurmuştum.

Dosyalarda sadece 1 tane .php, 2000'in üzerinde .mp3 dosyası var. Bir server'da /home/ydk/ klasörünü
rsync -avz -e 'ssh' /home/ydk user@ip:/home/admin
kodunu kullanarak ubuntu + vestacp olan server'da /home/admin/web/site.com/public_html/ydk klasörüne attım. Şimdi site.com/ yazınca sayfa geliyor normal şekilde ancak site.com/ydk yazınca 403 veriyor.

Teşekkür ederim ilginize.

Ek: (Önemi varsa diye yazıyorum) önceden centos 7 + vestacp kuruluydu. 1 yıldır güncelleme yapmıyorum, nolur nolmaz diye update komutunu girdikten sonra nginx ile bir sorun yaşadım, yeni hosting açıldığındaki hoşgeldin sayfası geliyordu sürekli. Baş edemeyince güya daha hızlı çözüm diye (daha önce de digitalocean'dan scaleway'e taşımıştım) yeni server açıp dosyaları oraya aldım, var olan server'ı formatlayıp yeniden kurdum. (formatlarken kendisi ubuntu kurdu)