Kanıt olarak fotoğraflarda var hocam.
Yanlış anlamayın ama attığınız mesajları okudum gerçekten sürekli olumsuz tarafdan bakıyorsunuz hep negatif düşünüyorsunuz bir psikoloğa veya psikiyatriste görününüz benden tavsiye.
Bu yazdığı gerçekten yanlış anlamayın attığınız tüm mesajlardan bu kanıya vardım
hocam inan bana gittim ve benden herkese tavsiye ülkenin genel sorunu bu.psikolojik tahatsız ve sizde gidiniz.
olumsuz tarafından bakan ben değilim olmayan şeyleri ortalığı karıştırmak adına sunuyorsunuz konu benim sağlığım değil lütfen 1500 tl gelen faturayı bana açıklayınız aksi halde ortalığı karıştırmak polemik çıkartmak amaçlı olduğunu ispatlamış olacaksınız. saygılar hayırlı geceler.
Gece gündüz çamaşır makinesi çalıştırsan, 24 saat klima yaksan, ışıkları 1 ay açık bıraksan yine de o kadar faturanın gelmesi İMKANSIZ. %milyar kere imkansız. Onun için sadece kişisel fikrimi söylüyorum ne desen ben inanmayacağım.
Neden?
1. Adana'da Enerjisa tekelleşmiş ve biz de mecburen Enerjisa kullanıyoruz. Apartmanıma henüz doğalgaz gelmediği için abidik gubidik inverter olmayan heisense klima kullanıyorum. 18.000 BTU... Ve bebeğim olduğu için bu klima sürekli açık. Burada dediğim gibi 19 aile var ve bunların da çoğu klima kullanıyor ısınmak için. Bahçe aydınlatması, asansör elektriği vs derken ve bunun üzerine bir de sanayi elektriği kullandığımızı düşünürsen... Zaten gelen 1130 ₺ fatura idi. 1130/19=? 59 ₺ elektrik ödüyoruz. Ve yukarıda yazdıklarım gerçek rakamlar...
Bunların hepsi de tek bir fatura halinde geliyor. Fatura isminde de Apartmanın adı yazıyor şöyle. (Apartman Adı Mesken olmayan)
Hadi faturadan ismi sil. Sadece soyismi görünecek şekilde resmini ekleyip gönder de, alnından öpeyim seni?
açıklamak istediğim buydu sağolun