Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba, bir kaç şey yazmam gerek amacım baltalamak değil zaten insanlar az çok farkında durumların.

yandex ile alakalı yazdığın şeyden sonra aklıma gelen, içimde kalan ve söylemek istediğim bir kaç şey var. ben yadisk limitsiz yazılımını hazırladıktan ve müşterilerime fireplayera eklenti olarak verdikten bir süre sonra senin limitsiz yandex sattığını duydum. konun içerisinde herhangi bir bilgiye rastlamadım. sana yadisk için fiyat soranlardan birisine önce 500 dedikten sonra onu yoklayıp 500 den inerek 300 e veririm demişsin, ek olarak bir başkası da 100 liraya sattığını söyledi. gerekirse bu kişiler ile birebir görüştürebilirim ve skype loglarını da koyabilirim ama amacım burada kimseyi birbirine kırdırmak değil.

replayerdan frostplayera, frostplayer dan phiplayera neden isim değiştirdiğinin sebebini allah bilir, benden örnek alarak bazı şeyler yapman hoş güzel. panelini birebir benim panele benzettin hoşuma gitti yaptıklarıma özenmen problem değil, sadece panelinde bir yerde benim kodları gördüm isim değiştirmişsin birebir aynı bu biraz beni kuşkulandırdı. hali hazırda zaten başka player yapımcılarından kullanmış olduğun hazır kodlar mevcut yazılımında pusux vs. böyle alışkanlıklarınızda var belli.

frostplayerdan phiplayera geçiş yaptığında alt yapıyı da baya bir neredeyse bire bir benzetmişsin her ne kadar kendi kodlarını kullansan da, sen/siz yazıyorsunuz kodları farkındayım fakat bu kadar alt yapı çalıntısına da lüzum yok
dailymotion da çözüm bulduğumda direk aldınız eklediniz, lafını etmedim. son zamanlarda eklediğim kaynakları bile eklemişsiniz ben en azından istek oldukça kullanan oldukça ekledim kaynakları fazlalık yapmasın diye..
ekmek aslanın ağzında diyorlar evet fakat kaynak kodlarımı açık vermemin sebebi insanların kolayca müdahele edebilmesi, bir şeyler tırtıklaması değil. en üstte çalana hakkım helal değildir yazıyor gözünüzden kaçmış olsa gerek.

eğer bu yandex ile alakalı benim yaptığımla alakalı herhangi bir bağlantı var ise bil ki şikayet konusu açıcam, zaten bütün her şeyin ortada. ben 2 adet yöntem ile yandexi çözdüm birisi m3u8 ([kolayca çalışan m3u8 değil, multi curl kullandım] kısa süre önce bu patladı) birisi mp4 (hesaba bağlı çalışıyor) fakat en sağlamı mp4 olduğu için şuan herkes onu kullanıyor.
ha siz kendi başınıza çözemeyeceksiniz diye bir şey yok, ola ki benim kodlarımın daha önce yaptığınız gibi tekrardan yazılmış hali olsun bunu ben geçtim bir başkası kolayca fark eder. buda bardağı taşıran damla olur. arada geldin selam verdin bi ağzımı yokladın işi bırakıcam dedin aylar önce güzelce konuştuk onda problem yok fakat sinsilik var sende. yaptıklarınız bunu gösteriyor.

niye çoğul konuşuyorum ? bu playerla uğraşan bildiğim kadarı ile 2 kişi var o yüzden çoğul konuşuyorum.

kısa süre içerisinde açılan emek hırsızlığı konusunda, yönetimin inceleyip onayladığı emek hırsızlığı yapan ve player satışı yapmaya çalışan birisi forumdan sınırsız uzaklaştırıldı hatırlatayım.

https://www.r10.net/script-satisi/19...asarlandi.html
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html

ben şikayet konusu açarak yazılımının incelenmesini de isteyebilirdim fakat kimsenin ekmeğinde gözüm yok, aynı şekilde kimsenin de benim emeğimde gözü olmasın. selametle..
Önce yandex konusuna cevap vereyim, çünkü sıkılıp sıkılıp benim konuma gelmen gerçekten artık bıktırdı. Senin yandex sistemin bildiğim kadarıyla idass sistemiyle yapılıyor. Bu yöntemi senden önce farketmiştim ama çok uzun bir yol olduğu için eklemedim. Benim sistemim idassız biçimde çalışır. Açık kaynak kodlu olarka sadece 3 kişiye sattım. Ne kadara satacağım da benimle alakalı. 100TL'ye sattıklarım hem kapalı kaynak, benim sitem üzerinden api şeklinde çekiyorlar hem de farklı bir yöntem. İsim değiştirmenin ilk sebebi avukatlardan ve telif tehditlerinden kurtulmaktı. PhiPlayer'a geçiş ise kodladığım temaları ve playerı tek yerde toplamaktı. Bunun da seni pek ilgilendireceğini sanmıyorum.

Satışları bırakacağımı da çoğu kişiye söylemiştim sana nasıl arada bıkkınlık geliyorsa bana da bazı kişiler yüzünden daral geliyor. Bazı değerli müşterilerim var onlar için devam ediyorum işe, onlar sağolsun destek oluyor arada konuşuyoruz moral veriyorlar.

PhiPlayer'a geçişi de şöyle anlatayım, kullandığımız player 3 yıl öncenin playerıydı. Altyapıyı değiştirmeden baya bir güncelleme yaptık fakat artık güncellemeler son noktasına ulaştı daha iyisini yapabilmek için tamamen değiştirmemiz gerekiyordu. Üç yıl önceki kod bilgim ile şuanki bir değil. Playerın değişmesiyle alakalı da konuya yorum yazan müşterilerden birinin yorumunu okuduktan sonra karar verdim. PHP 7 desteği ve bir çok şey eksikti. Örümcek ağı dediğimiz bir türde sadece bizim kendi sitemizde kullanmamız için yazılmıştı sonradan satışa karar vermiştik. Oturup sıfırdan tekrar yazdık. Sana özendiğimiz falan yok, geçenlerde bir müşterime de dedim etrafta farklı player satan kişilerin olması güzel. Sen benden bir şeyler görüyorsun ben senden. Playerın eksik yanları vardı. Müşterilerin istekleri doğrultusunda yeniden yazdık.Güncellerimizi böyle yapıyoruz. Çoğu konuda müşteriler gelir bunlar lazım der ona göre güncelleme çıkar. Bot engeli vs. konusunda da sen de hak verirsin ki müşteriler de senden istedi, sen de onu yaptın bizden görerek. Desteklediğin kaynaklar kısmına gelirsek ben çoğu kaynağımı belli müşteriye özel çıkarıyorum. Müşteri gelir bana şu kaynağı oynatabilir miyiz der ben de yaparım. Daha sonrasında güncellemeye koymayı unuttuğum için ilk sen eklediğini sanıyorsun fakat wjunction'da konusu açılıp ta senden sonra eklediğim kaynak toplasan iki tane yoktur. Sen puhutv'yi puhuindir.tk'dan çektirirken ben TR VPS ile iki üç müşterim istediği için onlara özel olarak vermiştim. İnsanları suçlamadan önce keşke biraz düşünsen. Yaş olarak benden büyüksün haddimi aşmak istemem daha önce yanlışlarım oldu. Ama görüyorum ki senin de şuanda pek bir yanlışın var. Dünya etrafında dönmüyor, bunu anlasan iyi edersin.

Edit: daily konusuna değinmemişim. Dailymotion oynatımını senin bu şekilde yaptığından haberim dahi yoktu. Müşterim daily kullanmak isteyince 3-4 gün uğraştım en sonunda bu şekilde bir çözüm bulabildim. Bunun hakkında da ben de istersen 2-3 müşterimi birden konuya davet edebilirim çünkü gözlerinin önünde çözüm buldum deneye yanıla. Ben kaynak eklediğimde müşterilerin isterse nasıl sen de o kaynağı eklemek zorundaysan, ben de eklemek zorundayım.