Uzun zamandır Pushbullet kullanan birisi olarak Windows 10'a geçmem ile birlikte uygulamadan nefret eder hale geldim. Telefona gelen bildirimlerin bir çoğu tarayıcıda gözükmemeye başladı. İnternette açılmış onlarca konu var ama maalesef sorun çözülmüş değil. Telefondan bilgisayara yada bilgisayardan telefona bir şey atmak yada gelen bildirimleri bilgisayardan görmek istediğim için yeni bir uygulama arayışına girdim ve Joinapp ile karşılaştım.
Şu ana kadar gördüğüm en iyi senkronizasyon uygulaması diyebilirim.
Mesaj yazmadan tutun ekran görüntüsü almaya, arama yapmadan tutun zil sesi çaldırarak telefonunuzu bulmaya, bilgisayarda ki açık sekmelerinizi tek tıkla mobilden açtırmaya ve hatta bilgisayarda kopyaladığınızı mobilde yapıştırmaya kadar bir çok fonksiyonu mevcut. Eğer biraz uğraşırsanız command görevler atayarak bilgisayardan telefonuzu daha iyi yönetebilirsiniz bunlar için
root iznine gerek yok.
Sanırım 14 gün ücretsiz kullanım var ve sonra çalışmıyor. 18.99 TL ücret öderseniz sınırsız bir şekilde tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz. Sunduğu özellikler göze alınınca bence çok da pahalı değil.
Hem pushbullet den daha fazla işlem yapabiliyorsunuz hem de Windows 10 da sorunsuz çalışıyor.
https://play.google.com/store/apps/d...gcd.join&hl=tr