1-projelikdomain.com .......>100 TL

Bu domaini kimler alabilir: Düşen, açık artırmadaki, alınmamış jenerik domainlerin tanıtıldığı veya satıldığı bir site kurmak için alınabilir.

2-tanitimyazim.com .......>150 TL

Bu domaini kimler alabilir: Her türlü tanıtım yazısının(hazır veya teklif usulü) satıldığı bir site veya 100lerce sektöre ait örnek tanıtım yazılarının yer aldığı örnek tanıtım yazısı nasıl olur sorusuna cevap niteliğinde bir sürü makale ile donatılabilecek bir site kurmak için alınabilir. Kişiler "gezi tanıtım yazısı", "araba sitesi tanıtım yazısı" "diyet sitesi tanıtım yazısı" diye arattıklarında site keyword domain (tanitimyazim) olduğundan gayet iyi sonuçlar alınabilir.

3-makalesatislari.com .....>100 TL

Bu domaini kimler alabilir: Her türlü makalenin (hazır veya teklif usulü) satıldığı bir site veya 100lerce sektöre ait örnek makale yazılarının yer aldığı bir sürü makale ile donatılabilecek bir site kurmak için alınabilir. Kişiler makale satın almak için veya satmak için internete makale satışları yazıp aradıklarında sizin üst sıralarda çıkmanız keyword domain olduğu için daha olasıdır. Bu sayede sadece adsense ile değil ticaret yaparak da para kazanabileceğiniz projelik domain.

4-xxxxxxxxxxx.com ( xxxxxx anahtar kelimesinin adsense tıklama başına verdiği para 4.721 TL ki bu oran sanırım dünyadaki en yüksek tıklama başına verilen para) ......>100TL

Bu domaini kimler alabilir: Anahtar kelimede birçok içerik girdikten sonra anahtar kelimede reklam verilmesini bekleyin. Anahtar kelimede reklam verildiğinde ve bu sizin sitenizde bir kere tık aldığında insanların çoğunun 1 yılda kazanamadığı parayı 1 günde kazanmanız olası.

Yüksek Otoriteli Domainler

Arkadaşlar çok fazla açıklama yapmaya şu an için zamanım yok gün içerisinde tekrar güncelleyeceğim.

5-shoopfix.com (Domain otoritesi:52 Domain yaşı:1 yıl 3 Ay : 1.243 EDU Backlink, 14.426 GOV Backlink, Spam Skoru:0 PR Quality: Very Strong).......> 400 TL(SATILDI)

6-ibadetler.com (Domain otoritesi:46 Domain yaşı:1 yıl 3 Ay) .....>300 TL (Düştü)

7-dukandiyeti.com (Domain otoritesi:16 Domain yaşı:3 Yıl 2 Ay) 400---> 300 TL (Düştü)