Çocukluğumdan beridir otorite karşıtı bir insanım nedense. Bu yüzden fabrikaya girmedim ve herhangi bir emir altında çalışmadım, çalıştığım zamanlarda hep problem çıktı. Kendim sinir hastası bir insanım. Kimse bana onu yap bunu yap demesin diye gittim hiç bilmediğim bir alanda dükkan devraldım 6. yılıma girmek üzereyim, resmiyette 5. yıla giricem yılbaşında. Keşke emir altında çalışmayı becerebilseydim dediğim 4. yılım sanırım. Israrla o bağkuru ödemiyorum veya ödemek istemiyorum. Domatesler ölüm saçıyor, biberler tehtit ediyor, ben nasıl 65 yaşımı göreceğim ki bağkur ödeyeyim anlamıyorum bu işi. Esnaflık çok zor bu arada saçınız dökülür, insanlarla uğraşmaktan kalp krizi geçirme riskiniz normal bir işçiye göre en az %50 daha fazladır, yaşayan bilir. Konuşmayı bilmeyen kara cahiller ile uğraşırsınız, nerede bu forumdaki gibi insanlar ? neden beni bulmuyorlar ? Konuşmayı, yazmayı biliyorlar en azından diyor insan. Bu dünyaya zahmet çekmeye gelmişiz, keşke milletvekili olup herkese YAV HE HE deseydik de milyon dolarlık ihaleler ile uğraşşsaydık falan. İnsan düşünüyor istemeden de olsa. Düşününce de problem çıkıyor. Yaşamak için paraya ihtiyaç var evet ama bu düzen bu şekilde gitmez. Dünya çapında asker silah bıraksa, her vatandaş devletleri iplemiyoruz dese gül gibi geçinip gideriz gibi geliyor. Yamukları da direk idam ediceksin mesela, gaspçıları, tecavüzcüleri vs. 2. bir şansın olmadığı dünyada problem çıkacağını sanmıyorum. Ha bu arada da herkes kendi ekip biçecek. Neyse eninde sonunda vergimizi ödeyip susmamız gerekiyor. Susalım ve vergi ödemeye devam edelim. %80 falan da ödesek yine kör topal yaşarız ne de olsa.