AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplu e-pin sitelerinden pin temini yapabilirsiniz. Projeniz nedir bilmiyorum ancak; örnek vermek gerekirse Durmaplay üzerinden bazı oyunları ucuza alıyorum ben. İstesem bunun üzerine 5 TL - 10 TL koyup burada satabilirim. Alıcılarda ise şu konu önemli, bazıları fatura istiyor. Çünkü hesapların ya da keylerin plati.ru 'dan alınmamış olmasının garantisini istiyorlar. Yarın bir gün oyun hesaptan silinirse, telafi edilme garantisi istiyorlar. Satacağınız ürünler sadece oyun olacaksa şimdilik 5-10 arası farklı oyun yeter. Ancak item, cash, puan v.s. satışlar da düşünüyorsanız kazancınızın daha da artacağını hatırlatmak isterim.
Hocam şuan toplu e-pin alımını açıkçası düşünmüyorum. Çünkü daha başarıya , beklediğim kitleye ulaşmadı proje. O yüzden elimde patlama ihtimali de var. Bende garantili ürünler satmak istiyorum , aslında benim aradığım şey satış ortaklığı. Steam ile satış ortaklığı yapılabilmesi mümkün mü acaba ? Direk apiler ile çalışan bir sistem kurmak , satış üzerinden kar almak daha mantıklı olur gibi şuanki proje için.