Merhabalar ,
Şuanda yavaş yavaş (gerçekten çok yavaş

) geliştirmekte olduğum bir projeye ek olarak sitem üzerinden birkaç steam ürünü de satışı yapmak istiyorum. Çok fazla ürün satışı olmayacak , muhtemelen 3-4 adet ürün olacak ortalama. En fazla 10 ürün olur diye düşünüyorum.
Daha önce steam ile işim olmadığı için bu konuda bilgim yok. Şimdi steam'ın sattığı ürünü ben en kötü ihtimalle steam ile aynı fiyata satmalıyım ki benden alışveriş yapılsın.
Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Toplu e-pin sitelerinden pin temini yapabilirsiniz. Projeniz nedir bilmiyorum ancak; örnek vermek gerekirse Durmaplay üzerinden bazı oyunları ucuza alıyorum ben. İstesem bunun üzerine 5 TL - 10 TL koyup burada satabilirim. Alıcılarda ise şu konu önemli, bazıları fatura istiyor. Çünkü hesapların ya da keylerin plati.ru 'dan alınmamış olmasının garantisini istiyorlar. Yarın bir gün oyun hesaptan silinirse, telafi edilme garantisi istiyorlar. Satacağınız ürünler sadece oyun olacaksa şimdilik 5-10 arası farklı oyun yeter. Ancak item, cash, puan v.s. satışlar da düşünüyorsanız kazancınızın daha da artacağını hatırlatmak isterim.