GiRGiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hosting firmaları neden sizi canlı desteğe alsın ?
Canlı desteği olabilirim demişsiniz ama herhanci beceri ve uzmanlık alanı eklememişsiniz canlı desteğe çıkan adam size zor bir soru sorarsa nasıl dönüş sağlayacaksınız ? Onu geçtim uzaktan birine milyon dolarlık şirketini neden emanet etsinler ? Haftada 1 kişi beni arıyor hocam canlı desteğe ihtiyaç var mı eleman arıyor musunuz diye. Siz olsanız uzakta ki bir insana önemli bir departmanı emanet verir misiniz ?
Merhabalar.

Sizin ile yada konuyu açan arkadaş ile bir bağım yok, sadece tavsiye etmek amacıyla yazıyorum.

Keşke bu yorumu yazmak yerine kardeşim şu konularda kendini geliştirirsen senin için daha avantajlı, şu konularda kendini geliştirirsen ilerisi için iyi bir başlangıç yapmış olursun tarzı bir yorum atsaydınız, daha iyi olurdu.
Burda kendini geliştirmek isteyen, yada bunun için veyada normal şartlarda iş arayan insanların şevkini kırıyorsunuz.
Aynı yorum size yapılmış olsaydı ne hissederdiniz?
Milyon dolarlık dediğiniz şirketler, sizin yaptığınızı yapmıyor, yetiştirebilecek personel alıp veyada tecrübeli personel alıp hem poersonelin kendini geliştirmesini sağlıyorlar, hemde gelişmiş, bilgili personel elde ediyorlar.

Teşekkürler.