Bence zaten bizim en büyük sıkıntımız gizli saklı birşeyler yapmaya çalışmaktan kaynaklanıyor

Biz gizlemeye, saklamaya çalıştıkta Google şüpheleniyor sanırım.
Ancak bu şekilde iki geliştiricinin ortak/arkadaş/tanıdık olduğunu kendiği isteğimizle bildiriyoruz. Böylece algoritma yada manuel incelemede dikkat çekmiyoruz.
Umarım sorun kısa değil uzun vade'de çözülür senin için, uygulamalar bir ihlal yapmadığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum. En azından bir daha multi hesap yüzünden hesabın kapanmaz
Tavsiyem : Diğer pc'den firebase felan oluşturduysanız onlarıda kendinizle paylaşın böylece istatistikleri'de gönül rahatlıyla kullanabilirsin.
Bu özellikler boşyere koyulmadı, Bir geliştirici birden fazla hesaptaki uygulamayı denetleyebilir sonuçta. Adı üstünde biz geliştiriciyiz sadece kendimiz değil aynı zamanda müşterilerimiz içinde app geliştirebiliriz ve bunları denetlememiz gerekebilir.
Firebase kullanmıyorum

Şimdi admob paylaşımını denemek istiyorum birde

Admob zaten kapanmıyor ama kontrol açısından kolaylık sağlar. Admobu paylaşmayı hiç denedim paylaşmak içinse hem adsenseden hemm adwordsden ekliyoruz galiba. Bu konuda bilgin var mı

Yakında bunuda deneyeceğim hem admobları hem developları tek gmailden kontrol edicem.
@PaLaCoRDa; ne çetkin hocam bu googledan umarım derdine derman bulmuşsundur sonunda
Buldum hocam çok şükür

Yalnız tam soruna çözüm buldum bu eşleşme sorunları çıktı şuan %20-30 arası gidip geliyor umarım düzelir kısa zamanda.