depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bir ay kala ttyi iptal ettirmeye çalıştım. 1300 tl ceza çıktı. sebebi ise 2 yıl boyunca aldığım indirimlermiş. ama bu işte bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum. müşteri hizmetlerini aradığımda en fazla 2 aylık gibi bir ceza ödersiniz demişlerdi. şubeye gittiğimde ilk hesaplamada 54 tl ceza çıkmıştı. bu yanlış dediler ve tekrar hesapladılar. 1300 tl çıkardılar. bi oyunlar dönüyor gibi.
edit: vodafone internete geçtim. tt cezasını ödeyip vodafone'dan ücretsiz internet kullanabiliyordun. benim şubem öyle demişti.
Hesap dogru hocam.Şöyle sizin normal paket fiyatınız örnegin 130 TL dir.Tahahhütle bunu 60 yapıyodur.Ve her ay 70 70 2 sene boyunca kar etmiş oluyosun.Sen 23.ay çıkmak isteyince anlaşmayı bozdugun için senden 23 ay almadıgı 70 TL sini geri istiyor.23*70 1610 TL yapıyor.Yani fatura fiyatınız örnek ancak hesap bu şekilde.

Ben tahhut yenilemiştim.2 ay önce şimdi çıkıyorum 130 ödeyecekmişim.Fatura 24 mbit 85 geliyordu şimdi aboneligi iptal ettirip.Yeni abonelik açtırdım 56.90 TL 24 mbit aralıktan sonra sınırsız akk 2 sene 56 dan alıcam sonrası Allah kerim