bu sabah ttnet günler önceki hız sorunu için açtığım kayda cevap verdi. Güya saha ekipleri gelmiş incelemişler sorun benim bina içi tessitatımdan kaynaklanıyormuş. yoksa 8 mbit internet alıyormuşum, TürkTelekomun direkteki kutusundan gelen kablo tek ile ile telefona giriyor ki kutu 20 metre uzakta en fazla yürüyeyerk gelse o kadar hız düşmez. Tabi zaten bulunduğum bölgede kimseye böyle bir hız verirmiyor zar zor 2 alıyor herkes.
neyse anlatmamama rağmen dalga geçer sekilde kendi dediklerinin doğru olduğunu iddia etti, kapattıktan 10 dk sonra internet komple gitti baktım turknetten de şifre gelmiş. TTnet son şakasını yapmış oldu sanırım
10 dk önce 0.9 aldığım internet 1.9 oldu. modem bilgilerinde hala ulaşabileceğim alabileceğim hızının 3.8 olduğu yazıyor bunun içinde türknete bi bildirim attım bakalım ne olacak. Ama ttnet o kadar yormuş ki kullanırken bu hız bile şimdi fibernet gibi geliyor.
merak ettiğim birşey daha var, 1000dk üçretsiz konuşma hakkımız görünüyor turknette. acaba telefon hattı da mı türknete taşınmış oluyor, normal telefon faturası gelmeyecek mi telekomdan