Ayakkabı seçme konusunda maalesef o akdar kararsızım ki geçen yaz için alacağım ayakkabı için net dahil o kadar çok yer dolaştım ki. Neredeyse yaz bitiyordu anca alabildim. Bu yüzden yakın akrabalar bile dalga geçer oldu. Çıkıp dolaşıyorum ayakkabı almak için. Annemi arıyorlar Mehmet ne yapıyor nerede diye. Annem aykkabı almaya gitti deyince alamaz o daha diyorlar
Çünkü ayağım düztaban ve rahat olmazsa tabanı giyemiyorum. Uzun süre ayakta kalınca çok yoruyor. 1 saat bile dolaşsam yürüyemiyorum neredeyse ağrıdan.
Bu yüzden kışlık ayakkabı arayışına girdim. Kar da geldi

Şu anda Nike ın yazlık ayakkabısı var ayağımda. Eski ayakkabı mı da yırtıldığı için abime verdim işde giyiyor.
Kaç gündür FLO vb yerlerde dolaşıyorum düzgün ayakkabı bulamıyorum. Bütçem en fazla 300 TL. Ama bakıyorum çoğu ayakkabı çok kaba. Sanki fikir birliği yapmış firmalar, nasıl kaba çirkin botlar yaparız demişler. Kibar ve bilek altı bot bulmak neredeyse imkansız. Özellikle ayakkabının dilleri çok büyük.
Resimde ki ayakkabıyı bir kaç sene önce abim almıştı 140 TL'ye. Hem su geçirmiyor hem de sıcak tutuyordu. Fakat çok suya kara girdiğim ve düzgün kurutmadığım için kenarlardan iplikleri yırtıldı ve abime verdim mecbur. Şimdi sitesinde 250 TL

Arada 100 TL fark var.
https://www.scooter.com.tr/m1542-su-...azy-koyu-kahve
Şu ana kadar giydiğim en iyi botlardan birisi. Görüntüsü pek iyi olmasa da çok konforlu ve kesinlikle su geçirmiyor. Bir çok waterproof denen ayakkabı hakkında onlarca şikayet var su aldığına dair. Ama bu hakiki deri ve daha ayağımın ıslandığını hatırlamıyorum. Ayrıca altı da kaymıyor. Yine hepsiburada falan baktığımda kimi ayakkabıların buz pateni gibi kaydığını okudum.
Yani işin özü arkadaşlar sizin alıp kullandığınız ve önerebileceğiniz marka ayakkabılar var mı. Mutlaka kaliteli ve uzun süre gidecek bir ayakkabı istiyorum. 50-100 liralık 2 güne patlayacak olmasın.