Linkini koydugum konudaki yapilan yorumlar , reportlar beni gercekten hem kırdi hem üzdu. En bastan belirteyim reportculara gun dogmasin. KESINLIKLE PARA VE YARDIM TALEBINDE bulunmak icin acmadim bu konuyu. Yardim teklifinde bulunmayiniz. Gerekli yardimi bulduk.

https://www.r10.net/sosyal-projeler/...-ariyoruz.html

Bu konuda birkac arkadaş hariç , herkes report etti ve muhtemelen para toplayıp kendim harcayacağımı düşündüler. @TheYoda arkadasimiz guzel bir paket hazirlayip gonderdi. Kendisine çok tesekkur ediyorum. Aynı zamanda iki arkadasimiz @Milano ve @Valx nakit yardıminda bulundu. Bu dogrultuda diger ihtiyac sahibi 5 cocugumuz icinde ayni koliden almak icin Theyoda ile irtibat kurdum. Diger arkadaslarin nakitlerini bende kalmamasi icin kendisine iletiyorum(Tutarları kendileri ozelden teyit edebilir) uzerini de Theyoda arkadas tamamlayıp 5 paketi daha ihtiyac sahibi cocuklara ulastirmis olacagiz. Meyve satisimdan kalan karin %20 sinde bu cocuklara harcayacagım
NOT: Ben devletin kadrolu öğretmeni değilim , ayda maksimum 1500 TL kazanan bir vatandaşım. Bunu neden yazdım okulda ayda 4000 lira maaşlı birisi olup yardım etmediğim de düşünülmesin.

Herseyiyle eksiksiz Koli icerigi

Onceki Hali
Bugun cekilen

Gecen Hafta

Yeni Hali:

Yardımları yetimlere yaptigimizi bir kez daha belirterek gelecek olan kolilerinde asagidaki cocuklarimiza verecegiz.
Ustte giydirdigimiz cocugun kardesi

Ayakkabi ihtiyaci olan kiz cocugumuz. Sabahcı olan abisinin ayakkabisini donusumlu olarak giymektedir.

Sağlicakla Kaliniz.