GiRGiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hosting firmaları neden sizi canlı desteğe alsın ?
Canlı desteği olabilirim demişsiniz ama herhanci beceri ve uzmanlık alanı eklememişsiniz canlı desteğe çıkan adam size zor bir soru sorarsa nasıl dönüş sağlayacaksınız ? Onu geçtim uzaktan birine milyon dolarlık şirketini neden emanet etsinler ? Haftada 1 kişi beni arıyor hocam canlı desteğe ihtiyaç var mı eleman arıyor musunuz diye. Siz olsanız uzakta ki bir insana önemli bir departmanı emanet verir misiniz ?
Gerekli bilgilere sahip olmasam zaten böyle bir konu açmazdım. Onu bırakın da iş verenler düşünsün siz değil. Siz paylaşmazsınız ama aslında paylaşacakları çokta bir şey yok. Ben bana komple alt yapıyı bana verin demiyorum, müşverilere "bilgi" verebilirim diyorum. Bazı firmalar ticketlere bile 24 saat sonrasında cevap verirken büyük bir kitle kaybettiklerinin farkındalar onlar da sanırım sizin gibi düşünenlerden. Beceri ve uzmanlık alanım bu işe yatkın olmasaydı "canlı destek olabilirim" diye bir konu açmaya zaten yelkenmezdim bu konuda bilgim var ki gelip buraya konu açıyorum. Siz telefonlardan bıkıp sanırım burada benim konuma patladınız. Ben olsam uzaktaki bir "İNSANA" önemli bir departmanı teslim ederim. İNSANLARA güvenmek gerekir bazen. Gidip te tüm sistemlere erişim hakkı vermiyoruz orada bir kalemi kağıdı önünüze koyup düşünmenizi temenni ederdim. Yapabileceğim en stabil iş demekki bu ki bende gelip buraya konu açmışım ihtiyacım olduğu için.