Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin verdiğin mesaj şu kimse is vermeyin yüksek ticareti olsa fakat bu kitledeki kişilere zarar veriyorsun kimse kim olmadığını bilmediği için bu kişiler zan altında tutar nitekim bu sebeple bir kişinin hakkına dahi girsen bu kul hakkı olacaktır
Belki olay senden belki başka neden belki böyle birşey hiç olmadı onlarca olasılık neyse iyi forumlar
Hocam nerden bildiniz? Tamamen kendim kurdum kendim oynadım. Canım sıkıldı, eğlenmek istedim.
Kul hakkı ne demek iyi biliyorum hocam. Konuyu başından beri okumadığınız çok belli. "ticareti yüksek bile olsa kimseye iş vermeyin" demiyorum. Ben ve konuya yorum yazan ONLARCA arkadaş dahil diyoruz ki ticaret puanının bir önemi yok, yapacak adam her türlü yapar. Fakat siz ne hikmet ise konuyu bambaşka bir yere çektiniz. Çok ilginç
Aynı zamanda ben bu olayın olduğu, aynı gece tema satın aldığım arkadaş ile olan konuşmalarımı hatta firmayla(GüzelHosting) aramda geçen yazışmaları dahil kanıtlar buraya eklerim. Fakat böyle bir şeye gerek yok. Konunun başından beri diyorum. Ticaret puanlarının önemi yok. Aynı zamanda bunu sadece ben değil, sağolsun konuya yazan her arkadaş diyor. Rİca ediyorum, konuya daha yazmayın. Moderatöre bildirireceğim kilitlemesi için.