hayır adwords facebook vs. kullanılmıyor.
denedim,inanın çok denedim kaç aydır ama herkes bitik,keşke olsa ama işte kime sorsam yok diyor.
üzgünüm
herşeyiyle devredilecek evet, sadece bendeki sitelere gerek yok, istediği kadar websitesi çoğaltıp gelirini misli ile arttırabilir.
bak güzel kardeşim,ya anlama yetilerin yok ya da akşama kadar milleti trolleyip duruyorsun ve bundan zevk alıyorsun sanırım.
sana diyorum ki çıkar ver parayı sonra da paraya temlik koyduralım, yani para harcanmayacak verdiğin, eğer diyorum olur da iş kazandırmazsa paranı anında geri alacaksın diyorum, yani ortalama iq'su olan birinsana şunu 1 kere söylersin anlar,sen niye ısrar ediyorsun anlamıyorum.varsın bu da yetmedi mi ? gelsin 3-4 ay alcak kişi benimle yaşasın.
Ayrıca sen kimsin de beni ************** vs. ile itham ediyorsun ? dikkat et bak ipin ucunu kaçırıyorsun kaçırma.
bakın önceki konuda yazdığı ve sonra yazdığı. Görüldüğü üzere eşten dosttan bulamamış ama buradan bulup kısa vadede vurgun peşinde.
Forumdaki çelişki dolu cevaplarını baştan sona okursanız görürsünüz ki sisteme tam güvenmiyor, o yüzden noter filan işin göz boyaması.
Ben daha önce de benzer konuları sildirdim r10'dan.
Daha öncekiler çoğu kişinin aldanacağı konulardı, çünkü meblağ düşüktü.
Burada meblağ yüksek tutulmuş ki inandırıcılık artsın.
1'e 2 veren milyonluk sistemi 200 bin liraya satmak?
Satan kişinin peşinde tefeci filan olmalı. Bunu yazsaydı daha inandırıcı olurdu.
Mademki konu açıyorsunuz. benim de r10 üyeliğim varsa
ispatın filan yoksa ben her türlü olumlu/olumsuz eleştiri yapma hakkına sahibim.
Bunu okuyan yönetim, yok sadece olumlu veya nötr yorum yapabilirsiniz diyorsa banlasınlar beni zaten.
Bir de Atamızı profil fotoğrafı yapmışsın. Yazık.
Öyle noter olacak, sözleşme olacak felan filan diyenleri çok biliyoruz...