mtnyvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten üçkağıtçılıkla adsense'ten para kazanan kişiden ahlaklı ve terbiyeli bir cevap beklemek zor.
Sizin gibi dolan-dırıcılar bu forumu kirletiyor.
Sistemi satamayacağın kimseyi kazıklayamacağın ortada iken burada millete hakaret ediyorsun.
Senin sisteminin saçma ve geleceği olmadığını 200bin lirası olan herkes bilir.

Egon tavan yapmış, dünya üzerinde hiç kimse bilmiyor diyorsun ama bilen kişiler paso burada vurgun yapacak keriz avındalar.
Sizin çiflikbankçı tosundan, aspire, sonokey, edep gibilerden tek farkınız göstere göstere keriz arıyorsunuz.

Yok borçları varmış ta o yüzden işi büyütememiş te gibi bir ton yalan dolan. Senin bu dediklerine inanan keriz bu forumda varsa bence bu web işlerini bıraksın.
hadi abicim sen bi büyüde gel rica ediyorum.benim işim yetişkinlerle çoluk çocukla değil.mesajını rapor ettim bu arada.bu şekilde sataşman durumunda banlanman için şikayet de edeceğim.

Agoge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer sorun buysa bankaya gidip provizyon işlemi yaptırıp verdiğiniz parayı teminat altına alabilirsiniz, zaten satıcı da buna razı görünüyor, OnurTürk ile 1,5 yıldır görüşmedim, büyük ihtimalle şuanda beni hatırlamıyordur, en son kendisi bize bir iş yaptırmıştı, sözlerine güvenebileceğiniz nitelikte bir insandır.
inanmayacaksın belki ama yurtdışı adsense'i senin temanla kurduğum siteden aldım