benim tek merak ettiğim nokta şu,
noter onaylı vs diyorsunuz da, üzerinize ait taşınmazlar var mı? sözleşme , senet olsa da iş patladıktan sonra o sözleşme ile ben bir şey yapamazsam ne olur? sizden temin edebileceğim 200.000 tl değerinde bir şeyiniz varmı? senet sözleşme bunlar karşı tarafa ait bir şey yoksa icra dosyalarında yıllarca bekler durur hapis yok bir şey yok ucunda.
taşınmazım olsa ben niye siteyi satayım yahu ? gider bankadan taşınmaz karşılığı kredi çekerim, bu ne saçma birşeydir böyle? verdiğiniz 200 bine temlik koydururuz,eğer sözüm gerçekleşmez ise geri alırsınız paranızı, umarım yeterli olmuştur bu cevap.ayrıca hiçbir site satışında kimse bu kadar garanti vermez, herke malını ortaya sunar alıcı almaya karar verirse alır,bu ticarettir, ben defalarca binlerce tl verip site aldım ve 3 gün sonra battığı oldu sitelerin.yani lafın size değil burada, öyle sorular soruyorsunuz ki arkadaşlar bazen anlam vermek mümkün değil.
Eğer sorun buysa bankaya gidip provizyon işlemi yaptırıp verdiğiniz parayı teminat altına alabilirsiniz, zaten satıcı da buna razı görünüyor, OnurTürk ile 1,5 yıldır görüşmedim, büyük ihtimalle şuanda beni hatırlamıyordur, en son kendisi bize bir iş yaptırmıştı, sözlerine güvenebileceğiniz nitelikte bir insandır.