Wordpress'in başarılı olmasının nedeni sürekli güncellenerek geliştirilmesi ve kullanıcının gerek seo gerekse kullanıcı odaklı istek ve ihtiyaçları için birçok eklenti ile karşılanabiliyor. Bu yüzden oldukça popüler, kullanımıda oldukça kolay olduğu için hemen hemen her alanda bu altyapıyı kullanarak site açmak mümkün.
HTML ile başarılı bir site yapılabilir. Ama eklenti olmadan ne kadar başarılı bir seo çalışması yapılabilir veya ne kadar geliştirilebilir orası muamma?
Wordpress dışında joomla, drupal vb scriptlerin durumu belli. Wordpress kadar etkin değiller. Themeforest konusuna gelince kesinlikle ben ordaki birçok temayı başarılı bulmuyorum, oldukça fazla eklenti ile sadece görsel olarak iyi bir tasarıma sahip tema yüksek fiyata satılıyor. Oysa endonezya hindistan almanya bu tür ülkelerin sitelerinde hem daha uygun fiyata hemde çok daha kaliteli temalar bulmak mümkün.
Yıl olmuş 2018 hala tüm içerik özgün, şunu yaptım bunu yaptım hala yükselemiyorum diyenler var, şu huyundan vazgeçmeyen kimse yerinde saymaya ne yazık ki devam edecektir