Öğrenmenin yaşı elbette var. Bir süre sonra algoritmaları kafanız almıyor, saçlarınızı yolmaya başlıyorsunuz. Benim gibi sözelciyseniz zor. Mesela eşim sayısal zekaya sahip, bir algoritmayı anlattım (kitaptan çözümlü bir konudaydım) şak diye cevap verdi mal gibi kaldım

nasıl yani demeye kalmadı devamında da şöyle olabilir diye uyardı birde. Sonra başka sayısal olan bir kaç arkadaşımda da bunu farkettim.
Yani öğrenmenin yaşı da var kişiliği de. Üşengeç değilseniz, devam ederim ben azmederim en küçük çapta başlarım tasarım önemli değil önemli olan öncelikle yazılım derseniz iyi öğrenirsiniz. Fakat benim gibi ilk başta tasarımla birlikte ilerletmeye çalışırsanız ?> bu işareti koymaya zamanınız olmaz kapatırsınız projeyi.
Allah kolaylık versin aynı yaştayız hemen hemen o yüzden yazma gereği duydum. Şevkini kırmaktansa şevkini kamçılamışımdır inşallah.
Eyv Rizeli kardeşim, bu arada kalkanderelimisin? En yakın arkadaşlarımdan birisi kalkandereli, 2 gün kaldık orada muhteşemdi

Konumuza gelecek olursak, şevkimi kırmadın tabii ki. Benim başlamaya açıkcası çok niyetim yok. Yine de 1 tane kurs aldım udemy'de. Başlangıç düzeyinde zaten anlarım bana göre olup olmadığını.
Genelde makale yazma, site seosu ile uğraşma, youtube videoları yapma vs. ile uğraştığımdan php ye vakit kalmayabilir. Bir insan tüm bunların hepsini yapamıyor maalesef. Ömrümüz 1.000 yıl filan olsaydı iyi olurdu aslında