Yaşım 27. 14 lü yaşlarımdan beri webe ilgim var tasarımlar forumlar yazılımlar pek çok şeyle uğraştım fakat hiç birinde profesyonelleşemedim. Hayat şartları çalışma zorunluluğu vs. Şuan ki işim önceki işlerime göre daha rahat ve Ocak ayından itibaren özel bir kurs merkezinden kurs alarak online yardımalr alarak .net e başlıyorum. Önceden yapmak isteyip yapamamamın hırsı yeni yeni teşvik ediyor beni. Bence zaman ayırıp uğraşma hevesiniz varsa yapabilirsiniz. Bende başlıyorum sizde başlayın derim.
Üşengeç ve unutkan birisiyseniz zor. Kolay değil maalesef..
Aşırı unutkan ve üşengeç biri olarak doğru söylenmiş bencede zor fakat istek o zoru yenecektir.
Düşünme harekete şimdiden geç abi. Neden yapamayasın ki?
+1
Edit: - Php öğrenmek İngilizce öğrenmek kadar zor mu?
Hem ingilizce hem kodlar olduğu için zorlayacaktır fakat ingilizceniz varsa özellikle çok daha hızlı öğrenebilirsiniz. İngilizce yoksa her yerde yardım alabileceğiniz dokümanlar var
- Php öğrenmek için ezber şart mı? Yüzlerce kodu ezberlememiz gerekecek mi?
Tekrar ede ede aklınızda kalacaktır bende aşırı unutkanım fakat biryerden sonra istemeseniz bile aklınıza yerleşiyor.
- Php dosyalarında binlerce satır var, bunları bir yerlerden kopyalıyor muyuz, kendimiz mi yazıyoruz?
Kendinizde yazıyorsunuz belirli yerleri hazır olarak kopyalayabilirsinizde. Kendi arşivinizi oluşturabilirsiniz aşırı üşengeçseniz.
- Udemy kursları işe yarar mı?
Başlangıç düzeyinde işe yaradığını düşünüyorum