beklediğim gibi forumun bal yapmayan dedikoducuları buraya da damlamış buradan size ekmek çıkmaz arkadaşlar ben dünkü üye değilim bilginiz olsun.konuda herşey net yazıyor.mahalle karıları gibi gelip burada dedikodu yapmanın anlamı yok.ilgilenen kişilerle zaten görüşülüyor.bırakın o kadarını da ciddi alacak olan insanlar düşünsün.sorular geliyor insan gibi cevap veriyorum açık şekilde.ama çocuk çocuk cevaplar yazanlar rapor ediliyor.

mtnyvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle konuları görünce insanın aklına ister istemez şu soru geliyor.

Neden kredi çekip işi büyütmek uzun vadede bırak 200bini 2 milyon kazanmak varken satılıyor.

Şahsen böyle bir iş bulsam eşimi dostumu da zengin ederim.
Yani şu söylem o kadar çocukça bir söylem ki muhtemelen yaşınız en fazla 20 civarı.Bakın hor görmek istemiyorum lakin bilmeniz gereken şu,kapitalist sistem bu şekilde işliyor,birisi bir proje çıkarır ama devam ettirmesi için sermaye gereklidir,gerekli sermayeyi bulamaz ise mecbur olarak işi satmak zorunda kalır.

Merak etmeyiniz,bu konuyu defalarca düşündüm ve uygulamaya çalıştım lakin eski evliliğimden kalan borçlar,evli iken girilen tonla borç yüzünden bir türlü su üzerine çıkamadım.elbette bende satmak istemiyorum,kredi çıkmıyor bankalardan eski borçlar yüzünden.
yani benim için hava hoş zaten satmak istemiyorumki verin bana varsa 100 bin tl ki 20 bin dolara denk geliyor para değil ,belli bir yüzde ile sizi kar ortağı yapayım.bazı yatırım yapmak isteyen kişiler var zaten öncelikli olarak bu arkadaşlarla görüşülüyor.ha yok adam derse ki kardeşim ben ortak falan olmak istemem ,işi bana komple devredeceksin, alır tabi niye almasın.