Legal bir yöntem midir? Google çalışanları siteyi ve sistemi incelese dahi sorun çıkmaz mı?
1.5 yıldır bu denli ödeme alan hesapları google örümceklerinin kontrol ettiğini sanıyorsanız bilin ki çok yanılıyorsunuz.
Merhaba,
10k'ya 20k olarak düşünüyorsunuz;
Bir kaç sorum olacak izninizle.
1-10k'yı vereceğimiz yer bize fatura kesecek mi?
2-10k'yı vereceğimiz yer/site vs herneyse kapanırsa/engellenirse ne yapacağız?
3-10k'yı vereceğimiz kişi/kişiler satıştan 4 ay sonra fiyat arttırması yaparsa ne yapacağız?
4-10k'yı vereceğimiz yer veya kişi neyse artık alternatifi var mı? başka şekilde 10k verip 20k alabilir miyiz ters bir durumda?
5-Yani hocam kabaca sistem tek bir kişiye/firmaya mı bağlı olarak ilerlemek zorunda?
6-Sizden aldıktan sonra, sistemi kavradıktan sonra, önceden wp altyapısıyla kurmuş olduğum ingilizce/almanca dilindeki bahçe dekorasyonu web sitemi sizin bu sisteme dahil edebilir miyim direkt olarak herhangi bir yazılımsal işlem yapmadan? Bu şekilde 10k'ya 21k alabilir miyim?
7- Bir daha bu işi yapmayacağınızı, direkt veya dolaylı olarak bu tarz bir websitesi içerisinde bulunmayacağınızı, bu konuda bilgilerinizi ve tecrübelerinizi ebook olarak satmayacağınızı, taahüt ediyor musunuz hocam? noter huzurunda sözleşmeye bu maddeyi koymamız sorun çıkartır mı? cezai müeyyidesiyle birlikte.
8- İstenen fiyat konusunda ciddi bir indirime gidebilir misiniz? Ps: Ortalama 1,5 ay sonra alım gerçekleştirebilirim.
evet fatura kesiyorlar, portekiz firması.
başka reklam alınacak yerler de var sorun yok.tüm dünya elinizin altında.
fiyatlar zaten sürekli olarak artıyor 1.5 yıldır sorun yok, enflasyon onlara nasıl vuruyorsa google da adwords müşterilerine yansıtıyor,haliyle adsense kazançlarında artış söz konusu oluyor.
1 firmaya baülı kalmayacaksınız dediğim gibi.
evet kendi sitelerinizi de kullanabilirsiniz,tabi önce sitelerinizi incelemem gerekecek,bazı analizler gerekiyor.
evet noter tasdikli bu işin dağıtımı yapılmayacağı garantisini veririm.yalnız unutmayınız ki ben bir ustayım.elimde altın bir bileziği niye söküp atayım ? size zaten hertürlü kazancın garantisini veriyorum, lakin merak ettiğiniz benim devam edecek olup olmamam ise hayır etmeyeceğim, bir hayvan çiftliği kurasım var nasip tabi,olmadı mobil proje.
fiyat konusunda en ufak bir indirime gidemem, dünyada hiçkimse size bu kadar garanti verip bir de indirim yapmaz diye düşünüyorum.