OnurTürk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi : pm
Site yaşı: 1-2
İstenilen Fiyat: 200.000 TL
Sektör : Adsense içerikli Siteler
Yazılım: Kendimize ait

Merhabalar, yaklaşık 1.5 yıldır sürekli olarak kazandığım projem satılıktır.Sistemi dünya üzerinde kullanan, benden başka bilen yoktur.Hiç bir vakit ayırmanıza gerek yoktur,ayda 2-3 gününüzü verseniz yeterlidir.Sistem tamamen otomatize olarak işlemektedir.Bütün gelirler adsense üzerindendir.
İşin tanımını size şöyle yapalım, yabancı dillerde websitelerimiz var, bu websitelerimize trafik sağlayıp(ücretli) kazanç elde ediyoruz.sistem en düşük olarak 1'e 2 vermektedir. en yüksek ise 1'e 6 olduğu olmaktadır.
bir sınır yoktur tamamen sermayenize bağlıdır.atıyorum bu ay 30 bin tl sermaye koyarsanız önümüzdeki ay minimum 60 bin tl geri dönüş alırsınız.bütün gider ve gelirler dolar üzerindendir.sistem bugüne kadar 1 kere bile adsense'den uyarı almamıştır.

15 aylık brüt geliri toplam 300 bin tl,net geliri 200 bin tl civarıdır.Bunun az olmasının sebebi kendi sermayemin düşük olmasıdır.Büyütemememin sebebi de geçmişten gelen borçlarımın aylık olarak ödememdir.

nisan,mayıs ayından bu yana ödemeler dolar olarak alınmaktadır,giderler de dolardır.

Sistem çok basittir hiçbir zor tarafı yoktur.,siz de gördüğünüz de aa bu siteler nasıl bu rakamları kazanıyor diyeceksiniz

Bütün iş devir edilecektir, toplamda 2 adet biri yerli diğeri yurt dışı adsense hesabı, 3-5 tane de websitesi. 200 bin tl sadece işin yöntemi ve siteler için ödeyeceğiniz miktardır.haricen para kazanmak için de cebinizde sermayeniz olmak zorundadır, artık kaç paranız varsa, 10 bin dolar varsa ayda 20 bin dolar, 50 bin dolar varsa 100 bin dolar kazanırsınız.

Gelelim garanti işine, ben işimin sonuna kadar arkasındayım, alım yapacak kişiyle noter onaylı sözleşme yapılacaktır.kişinin sermayesine ve kazanacağı miktara göre belli bir süre için sözleşme yaparız, eğer bu süre zarfında dediklerim yerine gelmezse parasını olduğu gibi geri alacaktır.3 ay boyunca direkt olarak hesaplar benim tarafımdan yönetilecek, %100 teknik destek verilecektir.eğer sermayesi yüksek ise 2 ayda zaten parasını çıkarıp kara geçmiş olacaktır.

hak verirsiniz dünya üzerinde hiçkimse bilmiyor dedim, bu yüzden kimseye pm atılmayacaktır.Alım gücünü kanıtlayan kişilerle yüz yüze konuşulduktan sonra devir teslim yapılacaktır.
Bugüne kadar ki alınan tüm ödemelerin kayıtları mevcuttur, elbetteki hepsi de sadece alıcı kişi ya da kişilerle paylaşılacaktır.Bu ay yatacak olan 4 bin dolar civarı para da alıcı olan kişiye bırakılacaktır.yani sistemi alır almaz gelir elde etmeye başlamış olacaktır.

unutmayın tüm detaylar sadece yüz yüze konuşulacaktır,alım gücünü kanıtlayan kişilere ise uzaktan sadece alınan ödemelerin dekontları gönderilecektir.

Muğla da iseniz yüzyüze görüşebiliriz tel no pm lütfen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi