qrphcr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
300 değil 600 vereyim kendinize 600 tl'yi çıkartacak bir ingilizce site açın.
Böyle milleti gazlayıp paralarını çöp ettiriyorsunuz. Türkiye'de doğup büyümüş insanlar Türkçe yazı yazamazken dil bilmeyen insandan İngilizce site ile para kazanmasını bekleyemezsiniz.
İngilizce yazı alarak hiçbir yere gelinmiyor. Yazar native bilgiye sahip mi? Translate mi ediyor, çalıyor mu bilemiyorsunuz. Tam buldunuz, yazar çekip gidiyor siteniz ortada kalıyor. Milyonlarca anadili ingilizce olan site varken sizin çakma yazınızla google para verir mi size?

Çok girişimim oldu hiç biri tutmadı, harcadığım reklam bütçelerine yanarım. Şimdi yine deniyorum ama bu da olmayacak büyük ihtimalle.

Eğer kazanıyorsanız 300 lira bişey değil ama bir öğrenci için, bir işsiz için 300 lira gereksiz yere riske edilecek para değil.
Ustam seni çok iyi anlıyorum benim burada asıl vermek istediğim mesaj tam anlaşılmadı galiba, bir yerlerden başlamak lazım demek istiyorum. 300 TL gibi bir bütçe başlangıç için yeterli olacak diye düşünüyorum ama ben kendim için diyorum benim wordpress bilgim var her şeyi kendim kuruyorum eklentileri falan, kimseye para vermiyorum. Bu iş birazda şans işi. Örneğin 20 gün önce açtığım ingilizce resim odaklı sitem tıklama başına 1 TL ile başladı ve güzel bir şekilde yükselirken sattım. Yani asıl önemli olan şu biraz bilgi biraz şans birazda tecrübe oldu mu olmayacak diye bir şey yok. Ayrıca forumda çok kaliteli makale yazarları var neden bırakıp gitsinler? Siz kazanamamış olabilirsiniz bu başkasının da kazanamayacağı anlamına gelmiyor. Yine diyorum pes etmeyin ve şevkinizi kırmaya çalışan insanları ciddiye almayın.