SaviorAngel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iki kaşımın ortasında bildiğiniz nohut gibi sivilce çıkmış patlamıyor semsert dişmacunu falan sürdüm ama geçmiyor ne sürsem eritir bu arada benimde sorunum var
yüzümün sadece t bölgesinde sivilce çıkıyor anlımdada çıkmıyor aslında sadece burnumun üstünde baya baya çıkıyor hangi ilacı kullanmalıyım
Limon sürün hocam yakar biraz ama 2-3 güne kanatır kurtulursunuz.
Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullandığım süre boyunca hiç bir yan etkisi olmadı. Karaciğer değerlerim de gayet normal. Bu intihar olayı falan bana palavra geliyor çünkü ilacın psikolojiye hiç bir etkisi yokki. Ayrıca ilacın ismini yazarsanız tüm abd - avrupa bile kullanıyor bu tarz ilaçları. Öyle bir etkisi olsa ilk oralar da yasak olurdu. Hatta bazı ülkeler de bu ilaç intihara yol açtığı için yasaklandı haberleri vardı. Halbuki bu da palavra ilacın yasak olduğu bir ülke yok. Bu ilaç cildi bebek cildi gibi yaptığı için kozmetik firmalarının iftiraları diye düşünüyorum. Hangi kozmetik firması ister ki herkesin bebek gib cildi olsun. Cildimiz kötü olsunki onlardan bir ton krem, losyon, tonik satın alalım.
Arkadaşlar kullandı stress vs yaptı hep ama doktorlar ve eczanelerde baya arttığı doğrudur