Merhabalar, benim sigorta konusunda bir sorunum var. Yardımcı olana domain hediye etmek istiyorum. .com uzantılı istediği bir domaini.

Sorunumdan bahsedeyim biraz. Ben bir firma da çalışıyorum. 536 gündür sigorta primim yatıyor. Firma batma eşiğine geldiğinden dolayı ne maaşları ne de sigortaları artık ödemiyor. Sigorta borcu 20bini aşmış. Fakat ben işsizlik maaşını almak için firma ile görüştüm. 3 ay geçmiş sigorta borcumu ödemeleri konusunda ikna ettim. Fakat bu sefer de sigortaların kişiye özel ödenemeyeceğini öğrendim. 170 i aradım. Bir muhasebeci arkadaşımla görüştüm vs. Şimdi benim aradığım şey bu adam sadece benim sigortamı nasıl ödeyebilir? Olmayacak birşey arıyormuşum gibi görünse de 170i tekrar aradığımda müşteri temsilcisi bir durumdan bahsetti. Dedi ki; diğer çalışanların sigorta primini 0 gösterip sadece sizinkini ödeyebilir. Ama bu konu hakkında tam detaylı bilgiye sahip değiliz. En iyisi bir sgk bürosuna gidin. Fakat ben belki bir bilen vardır, daha önce karşılaşmış olabilir diye burada da konu açmak istedim. Bu arada ben işsizlik maaşından faydalanabilmek için böyle bir arayışın içerisindeyim. Şimdiden cevap yazan herkese teşekkür ederim.