Bu arada son zamanlarda gördüğüm bir şeyi söyliyim.

Eskiden Taksim'e takılırdım. Gittiğim konserin ve sabahladığım gün sayısını bilmiyorum. Tekirdağ'a yerleştim yerleşeli bıraktım gibi bir şey.

Geçenlerde denk geldiğim bir olayı anlatayım. Taksim'e gittim. Turladım. 1-2 mekana gittim. Sadece 1 tane barda çalışan arkadaşa denk geldim tanıdık olarak. Sabahladım o gün.

Ertesi gün Kadıköy'e geçtim. Kadıköy'de hiç takılmadığım halde, öncelerden Taksim'den tanıdığım veya göz aşinalığım bir selamım olan 20-25 kişi ile karşılaştım.

Hayatta iş yapmaz denilen Karaköy'de mekanlar gündüz gözüyle gördüm gayet hareketliydi.

Beşiktaş hareketli geldi.

İnsanlar Taksim'i bıraktı. Bara gittim boştu. Taksim, iki bölümden oluşuyor. 1 - Asmalı Mescit tarafı, 2 - Meydan tarafı. Meydan bitik durumda.

Kafama bir şey daha takıldı. 150 mt kare alana söylediğiniz aksesuarları koyunca ve alkol satmayınca cafe olarak günlük ne kadar bir kazanç sağlamayı düşünüyorsunuz aşağı yukarı. 150 bin masraf yapıp , kira varmı bilmiyorum fakat o araçları oraya koyup , çalışanlar, faturalar derken ; amacınız maddi olarak kazanç sağlamak mı, yoksa olsa da olur olmasa da fark etmez mi?