Demek ki bazen çok hak vermek iyi olmuyormuş. Beğenmiyorsan çalışma demek de doğru değil fakat sözleşme yapmamak da yanlış. Kadro kadro diye tutturan vekiller şimdi ne düşünüyorlar acaba.
Ben günde 3 saat uyuyarak hayata devam ediyorum yaptığım yanlış, doğru olan 6 saat mışıl mışıl uyumak öyle değil mi. Ev borcum var ve bu borcu devlete sorarak yapmadım kendime güvenerek girdim bu borcun altına.
Adamlar şu zor günlerde işimiz var maaşımızı zamanında alıyoruz demiyor da %65 zam istiyoruz diyor.
Bazen diyorum deveye diken yarar... neyse...
Grev yasal bir haktır ancak sonuçları ne olacaktır diye Grev konusunda istekli olan bir kaç kişinin menfaatleri uğruna Milyonlarca Mağdur oluşturması anlamsız. Yüzlerce kilometre boyunca hizmet verilen bir alandan, Uzak ilçelerden gelebilen seyahat eden, Öğrenci, Yaşlı ya da düşük gelirli insanları Grev ile mağdur etmek, bunu savunmak insancıl gelmiyor.
belediyenin açıklamasını, izban çalışanı olan arkadaşımın düşüncelerini ve konuyu yaşayan bir vatandaş olarak belediye seçimleri öncesi yıpratma politikası olan bir grev olduğu çok net belli diyorum... Güzel ve masum insanlara sabır diliyorum...
Allah aşkına bugüne kadar İzmir'de belediye ne yaptı da yıpratsınlar. Antalya belediyesinde böyle birşey olsa anlarım. Şu anki belediye başkanı 4 yıl benden hiçbirşey beklemeyin, yapılacaklara da sabredin dediğinde millet anlamamıştı (bunu anlatan Antalya'nın yerlisi) sonra 4 yıl heryeri köstebek gibi kazdı, yollar metrolar kavşaklar, ne oluyor yahu demeye başladık esnaf olarak, turist uğramamaya başladı vs. Sonraki seçimlerde önceki başkanı tekrar seçtik (hoca diyorlar ona hani bira festivali ile ünlü) ağzımıza tükürmediği kaldı, yapılan tüm projeleri neredeyse durdurdu üstüne de hiçbirşey yapmadı. Akıllandık sonra tekrar Menderes beyi seçtik şimdi turizm ile ilgili tüm imkanları kullanıyor ve ulaşım sorununu büyük ölçüde çözmüş durumda.
Kimse kusura bakmasın particilik mevzuu değil. İzmir'de İstanbul Kadıköy gibi. Hizmet yok, gelişmek yok ama her seçimde baş tacı...