Hocam buradan değilde linkedin ve kariyer üzerinden başvurman daha mantıklı.
Sana özellikle kıl olduğum 2 şirketi söylemek istiyorum. Nuevo (Davutpaşa Kampüsü Teknopark) ve Veripark (İTÜ Ayazağa Kampüsü ARI - 8 Teknokent).
Bu iki şirketle görüşürsen dikkatli ol çünkü çağırıyorlar sonra geri dönüş yapmıyorlar. Özellikle diğer iş fırsatları kaçabilir bilgin olsun. İki şirketde bilip bilmediğimi ölçmek için task istedi. Özellikle veripark şirketine 3 kere gittim. Orada sınav oldum beğendiler. Üstlerle görüştürdüler. Diğer iş fırsatlarını askıya alıp bu şirketleri bekledim ancak karşılarındaki insanı insan yerine koyup olumsuz başlığıyla mail bile atmadılar.
Nuevo denen şirket bana dönüş yapmadıktan sonra stajer için ilan açmış kariyerde (front-end ilanı gibi aynı özelliklerde stajyer arıyorlar). Staj yeri arayan arkadaşıma söyledim başvurdu. Benden istedikleri taskın aynısını ondan da istemişler. Başka bir şey demiyorum

Hem zamanım gitti hem diğer şirketlerdeki iş fırsatları. Bilgin olsun hocam
Nuevo için ben de görüşmeye gittim. Sana ödev göndereceğiz deyip göndermediler. Ağustos falandı ben görüştüğümde aynı zamanda gitmişiz sanırım. VeriPArk'ı bilmiyorum aklımda bulunsun.