SlhSag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bide kapattıracağınız hesapla iletisime gecerek yapabilirsiniz bence yasal haklariz bizde eğer hesabinizin kullanici adini degistirmediginiz halde gerekli mecrilere basvuru yapilacak tarzinda bi yazi yollayin belki ise yarar hocam
Şahısa gerekli ihtarı yaptık Aksoy ibaresi bulunan tüm yazıları sileceksiniz dedim.
Bana cevabı 5000 tl tabelaya masraf yaptık masrafımı karşılayın değiştireyim Avukat o konuda ilgileniyor ama bölge olarak bize 30 km uzakta olduğu için isimden dolayı bir sananlar oluyor instagram hesabını o yüzden kapatmak istiyorum Google Haritalardan sildirdim kendilerini Facebook ve İnstagram sorun çıkarıyor sadece sebebide isimde Merinos ve Bismil geçmesi

SeyfettinColak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şirket açılışına değil de marka tesciline bakılır bu gibi durumlarda. Eğer Marka tescilinizden sonra açılmış hesaplar ise yine bir umut var. Ama sizin marka tescilinizden önce açılmışsa yapacak bir şey yok.

Instagram, ilk alan kullanır şeklinde değerlendiyor durumu. Ayrıca kapatmak istediğiniz hesapta direk Aksoy Mobilya değil de önünde ek bulunduran bir hesap.

Yani siz Aksoy Mobilyayı tecil edersiniz, ben de Bismil Aksoy Mobilyayı tecil ederim. Bu şekilde düşünebilirsiniz.
Bismil bir ilçenin adı olduğu için Marka Tescilde bunu yapamazsınız. Aksoy ibaresi geçen hiçbir mobilya kategorisinde isim alamazsınız bizim onayımız gerekir. Başıma geldiği için biliyorum