sen de eklenti kullanıyormuşun bazen saçma sapan içerikler olabiliyor onları da eklemiş oluyorsun. Erotiği hadi anladım bana göre onu da şikayet etmen yanlış sana ne zararı var onu anlamadım sadece. Empati yapmaya çalışıyorum ben sadece özgün çalışsam benim içeriklerimi çekenleri şikayet ederim, benim hitimi azalttığını düşündüğüm kişileri de edebilirdim yalan söylemeye gerek yok.Ama sen tartışma sırasında ağzından kaçırdın spam yaptığını,bunun açıklanabilir bir tarafı yok
Estağfurullah, ağzımdan kaçırmadım. Başka konuda doğrudan yazdım. Pin to pin yapan bir sitem var. İçerik çekmeyi 15 gün önce bıraktım. Kalan içerikte pinlenirse ve hesap bu süre içinde kapanmazsa, hesabın türevini değiştireceğim. Böylelikle hesap kapanmadan 1 yıldan fazla iş görecek.
Dediğim gibi yüzlerce site ve hesap geziyorum gün içinde erotic ve içerikle alakalı olmayanları hem block yapıyorum hem de şikayet ediyorum. O hesaplar yüzünden algoritma değiştikçe diğer hesaplar da kapanıyor.
Kaldı ki, 2017 de açtığım hesap öylece duruyordu, satayım dedim, bir baktım hesap adı çok hoş. Zamanında iyiki almışım. Boş duracağına değerlendireyim dedim.
Yoksa spam yapan ve pintopin yapan onlarca adres var, istesem farklı hesaplarımdan şikayet ederdim.