LeadPHP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradan paylaşın hocam bayraklı ve konak için
Buradan paylaşmamın amacı nedir? ev bulun ricasında bulunan sensin? Biliyorum ki konuşuyorum, tamamen yardımcı olmaya çalışıyorum. Ha yok kulübede yaşamıyorsan, evin barkın varsa kafanı sokabileceğin komşularında yatıya kalmıyosan peki buradan ev bulun ricasında bulunma mantığı nedir?

Konak Merkezi yer midir? İzmir Şubesi'ndensin. 600-850'ye Konak'ta mı ev bulunur yoksa merkez bölgesindeki; Buca'da, Karabağlar'da, Bayraklı'da, Bornova'da mı? Senin amacın belli taşlamak, prim vermeyeceğim sana takıl kafana göre

DijitalFikir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayraklıda site içinde, deniz manzaralı yeni yapılan (2-3 senelik) bir binanın en üst katında tanıdığım bir abim 1000 lira kira ödüyor evi 3+1 ve gayet lüks bir ev bence 850 ye biraz daha düşüğünü bulabilirsiniz İzmirde, İstanbulda bulunmaz lakin İzmirde bulunabilir.
hocam lükse kaçan 5000 lira'ya karşıyaka alaybey'de de oturur, Buca'da Şirinyer tarafında da. Tamamen kişiye kalmış bir şey bu. Aman manzaram olsun aman asansör olsun (ki bazılarında ucuz olmasına rağmen var), aman kendi otopark alanı olsun, kendine ait oyun parkı vs olsun diye bakarsak ev fiyatı illa ki artar.

Kapımın önünde park var tam bi kenar mahallede yaşıyoruz. metroya (izban) yakın, kapımın önünde ve arka sokakta 3 market zinciri var. yine kapımın önünden dolmuş hattı geçiyor. 2 dakika mesafede otobüs durağı var (konak-gaziemir arası için) Çok şükür halimiz vaktimiz yerinde sayılır. 600 lira kiraya gidiyor 2+1 daire 100m2 .. 3 kişiyiz zaten.

Şimdi kalkıpta 3 kişilik bir aile için Aman geniş geniş yayılalım eve bir oda kiler olsun bir oda misafir odası herkese ayrı oda (bu gerekli aslında ama ironi yapıyorum) mutfak ayrı olsun diye gidip 450 m2 6+1 alınırsa ne diyim şmdi

Ayağını yorganına göre uzat diye bir atasözü var. Bence konuya cuk oturmuş. Paran azsa kendine kısacaksın arkadaş ha çok istiyorsa gitsin bankadan kredi çeksin o kredi suyunu çekene kadar paşa paşa yaşasın hayatını.. borç dibe vurunca inşaatın birinin tepesinde görürüm illaki